Sprød stemme og dybe tekster

s22_bloodandwine_1Er du træt af den typiske lovsangsmusik? Synes du, der er en tendens til, at det hele bliver lidt for sukkersødt og forudsigeligt rent musikalsk? Så vil du sikkert kunne lide denne cd.

Det er ikke et album, som er fuldstændigt banebrydende. Men tager du forsangeren fra Kings Of Leon og lader ham synge lovsange med tekster, som er lidt mere end bare ”Halleluja, Gud er god”, så har du en god fornemmelse for, hvordan det lyder, når Dustin Kensrue slår sig løs på ’The Water And The Blood’. Det er et fremragende album, som kan give liv til eviggyldige sandheder og lovsange på en musikalsk forfriskende måde.

Hvis du, som jeg, er kommet i kirkelige sammenhænge hele dit liv, så kan man godt blive lidt træt af enten salmer eller pop/rock lovsange. Personligt længes jeg efter at se kristne musikere bruge deres kreativitet til at udtrykke sange til Gud med den lyd, som de selv elsker at høre. Det formår Dustin Kensrue fra Mars Hill Church at gøre her. Man føler, at han personligt står inde for det, der bliver sunget.
Der er en energi og råhed over albummet, som jeg rigtig godt kan lide. De fleste numre bliver sunget i et tempo, som er lidt højere end det, de fleste lovsange bliver sunget i, men de er stadigvæk helt brugbare som lovsange.
Jeg nyder energien og teksterne på albummet. Måske er det, fordi lyden er lidt anderledes, at jeg føler, at der er en ægthed, som er speciel. Jeg ved det ikke, men jeg ved, at jeg kan anbefale dig at høre det!
Henrik Engedal