Bestilt fra himmelen

Jeg vil gerne fortælle om mine mange ture på cykel med to børn i en cykelanhænger med 3,5 km op ad bakke, hvor noget af vejen er så stejl, at biler kører i 2. gear for at komme op…
Jeg har dårlige knæ og råbte en dag til min himmelske far ”at nu måtte han simpelthen gøre noget, for jeg kunne ikke klare det mere”. Det var en af de dage, hvor det blæste, regnen slog mod en, og vandet fossede ned af vejen, som en flod mod cyklens hjul.
Der gik ca 1-2 uger, så kom min bror og min mor forbi med ordene ”værsgo det er til dig”. (Det skal lige siges, at jeg ikke har tigget efter det, jeg fik). Jeg fik stukket et par nøgler i hånden, og svarede ”hvad er de til?” Min bror sagde ”du kan jo kigge udenfor”, og derude stod en grå ældre bil. De fortalte mig, at forsikringerne var betalt det næste år oveni bilen. (Vi havde på ingen måde råd til at købe en bil mere, og min mand skulle bruge bilen på arbejde, så jeg var tvunget til at køre på min cykel).
Lige efter jeg fik bilen kom sneen. Jeg skulle ellers have kørt 12 km på scooter oveni cykelturen på små landeveje ude på landet, hvor rydning af veje blot er en saga…..så jeg takker Jesus for endnu engang at have hørt mit råb i magtesløsheden….Bilen blev hurtig kaldt for ”Betty” af mine piger.
Jeg gik her den anden dag ind og kiggede på navnebetydningen på dette, og kunne ikke lade være med at smile, da navnet betyder ”min Gud er ed og min Gud er overflod”.
Frederikke Hvenegaard, Frørup