Bliv den du er

s15_llEldredgeVærdifuldEr du en kvinde, som har oplevet smerte og skuffelse i dit liv, da er denne bog lige noget for dig. Hos den amerikanske forfatter Stasi Eldredge får du en realistisk vejledning til et helstøbt kvindeliv.

Et gennemgående tema i bogen er, at du skal blive den, du i virkeligheden er. Du skal blive den, som Gud har tænkt, du skal være. For det er virkelig godt for dig. Samtidig fortæller Stasi Eldredge også, at ingen kvinde kan blive fuldkommen, vi kan aldrig fuldt ud blive os selv. For vi lever i en falden verden, befolket af sårede mennesker, og vi bliver aldrig helt det, vi er skabt til at være.
I bogen kan du læse om forfatterens egne personlige oplevelser af at være en skuffelse. Stasi henviser til, at vi skal se på Guds kærlighed. Gud elsker dig med en ufattelig, dyb og grænseløs kærlighed.

Hvil i den skønhed, Jesus skænker dig

Kun i Guds kærlighed opfyldes en kvindes dybeste behov. Stasi opfordrer til, at du dykker ned i Guds fuldkomne kærlighed. Vi ved, at vi mere end sejrer ved ham, som har elsket os. Intet kan skille os fra Guds kærlighed. Hele bogen igennem vender Stasi igen og igen tilbage til Bibelens befriende budskaber, hvor hun på forunderlig vis bruger Guds egne ord til lægedom og trøst.
Stasi Eldredge fortæller på en medrivende måde om, hvordan Gud tænker stort om hver kvinde. Med baggrund i Bibelen vejleder Stasi dig til at se dit spejlbillede i Guds glade og kærlige øjne. Jesus indbyder os til at hvile i den skønhed, som han skænker os. Vores mål er ikke fuldkommenhed, vores mål er Jesus. Jesus siger til dig, du er yndig. Hver eneste kvinde ejer en skønhed i sig selv. Du er ikke en skuffelse.

Vælg den frihed, du er skabt til

Du er skabt til at være fri. Det betyder, siger Stasi, at vi skal sige nej til trældom, sige nej til alt det, som håner og anklager os. Vi skal derimod sige ja til Gud og hans løfter. Gud har lovet os en arv, som indeholder sejr, et hjerte, som hviler i sig selv, hellighed, fred og glæde.
Gud har sat os fri, men ifølge Stasi har vi også selv en rolle at spille. Vi kan vælge at leve med dårlige vaner, forkerte tanker. Vi kan endda blive afhængige af dem. Vi må vælge friheden og kæmpe for den. Friheden kan koste dyrt. Men fangenskabet er altid meget dyrere. Hvis du bliver i dine lænker, kommer du til at betale en alt for høj pris. Du er skabt til frihed, frihed er noget godt. Sådan konkluderer Stasi.
En fremragende bog, som giver dig en realistisk hjælp til at forstå, at netop du er værdifuld.

Anmeldt af Lis Linow

Stasi Eldredge: Værdifuld – bliv den du er
288 sider • 199,95 kr. • ProRex