Dans, Jesus og vegetarmad

Der var godt gang i dansen, da Euroclass kom forbi.
Der var godt gang i dansen, da Euroclass kom forbi.

Unge elever fra Euroclass optrådte for unge adventister på efterskole. Adventisterne gav til gengæld Euroclass-eleverne sund vegetarmad.

Lørdag, den 1. februar, blev Vejlefjordskolen kostelever fra skolens efterskole og gymnasium for alvor vågne, da skolens Aula fyldtes af musik og dans.
Unge elever fra Euroclass fra Kolding var nemlig på besøg med deres ”roadshow”, som de i de kommende måneder skal turnere med. Det handler om at fortælle om den 3. verden, troen på Jesus, og vise de ting de optræder med, når de rejser udenlands, som en del af skoleåret.
Vejlefjordskolens eget lovsangsband satte den gode stemning med fængende lovsang og efter en kort lær-hinanden-at-kende-aktivitet, var arrangementet i fuld gang med Euroclass’ livsglade dramastykker, musik, filmklip og tankevækkende vidnesbyrd.
Vejlefjordskolens fyldte Aula tømtes langsomt efter mødet mellem de to skoler, for en livlig snak mellem eleverne genlød hele vejen ned i spisesalen, hvor Vejlefjordskolen bød på sund vegetarmad.
– De tror, det er kød, siger Henrik Sevonius med et grin, da Euroclass’ elever lækkersultent kaster sig over buffeten med de Cordon Bleu-agtige-bøffer.
De to skoler er tilknyttet henholdsvis Adventistkirken og Apostolsk kirke.
Henrik