Stærkt album fra Casting Crowns

s22_CD_thriveMed en blanding af flotte rytmiske og stille sange – er Casting Crowns sidste nye album ’THRIVE’ et af deres absolut bedste hidtil. Albummet rummer stærke og opbyggende tekster samt spændende musik, som bringer både liv og glæde ind i stuerne.

Albummet er det syvende studie-album i rækken fra Casting Crowns, indeholder 12 sange og udkom i januar 2014. Ideen af THRIVE udspringer fra en ungdoms-missionstur til Alabama i 2013, hvor gruppen kom forbi et stort, solidt træ. Træet bliver et stærkt symbol og påmindelse om den troendes livsvandring – vigtigheden af at have sine rødder solidt plantet ved kilden. Dette træs rødder spiller en afgørende rolle og er grunden til, at det kan stå upåvirket af ekstremt uvejr. Samtidig blomstrer træet, når rødderne er solidt plantet.
Forsangeren, Mark Hall, udgiver i forbindelse med albummet også sin fjerde bog “Thrive – Digging Deep, Reaching Out” (på dansk: “Trivsel – Grav dybt, ræk ud”). Her diskuteres den kritiske indre udfordring i os: at mennesker kan mere end blot at overleve livet.

Mark udtalte i en pressmeddelelse:
“Dette album og denne bog er et forsøg på at tegne et billede af, hvordan troende ville se ud, hvis de dykkede ned i deres rødder og derved bedre forstod Gud og sig selv. Vi må først lære, hvem Gud er, og hvem vi selv er. Halvdelen af albummet handler udelukkende om at lære, hvem Gud er, og hvem du er. Den anden halvdel handler om, hvordan alt dette fungerer. Hvordan kommer du derud og lader Gud leve SIT liv igennem dig?”
Lærke Bjerre