Volontører på vej mod nyt land

s22_Hold 2014a17 nye volontører er rejst ud med Vivas volontørprogram Impact til henholdsvis Honduras og Filippinerne.

Her skal de arbejde på børne- og ungeprojekter som børnehjem, skoler, slumkvartersprojekter og slumbørnehaver.
Nyt land bliver udforsket, da to af volontørerne skal arbejde på et skole- og familieprojekt i Filippinerne, som Viva netop er begyndt at samarbejde med. Derudover skal to universitetsstuderende hjælpe til med opgaver i forbindelse med Vivas Danida-projekter for børn og unge i Honduras.
De udsendte er (øverst fra højre):
Kristina Ringgaard Brødsgaard, Jens Overgaard Christensen, Anne Mette Overgaard Christensen, Hanna Nyholm Jørgensen, Niels Peter Willadsen, Christina Madsen, Morten Eskeveit Rasmussen, Henriette Lundbak Schousboe, Benjamin Birk Christophersen, Louise Thorø Plougmann, Camilla Maria Sass, Christoffer Ellegård Christensen, Rebecca Ellen Rohde.
(Nederst): Monique Geslin Nielsen, Amanda Ebbesen, Charlotte Falch Rasmussen og Betina Wind.
Henrik