Tretten års fængsel for at lokke kæresten til at tage abortpille

Remee Jo Lee, 27, fra Florida, aborterede i syvende uge, efter at kæresten, John Welden, havde lokket hende til at tage en abortpille. Nu er Welden idømt tretten års fængsel.
Den 27-årige tidligere natklub-danser hævder, at den 29-årige lægesøn, John Welden, lokkede hende til at tage en pille i marts 2013, som han påstod indeholdt antibiotika mod en infektion. Welden havde udskrevet en recept på Cytotec, (et middel mod mavesår, som kan forårsage abort) i sin fars navn. John Welden havde nemlig en anden kæreste, som ikke måtte høre om Lees graviditet.
Nu har Remee Lee også anlagt sag mod apoteket, som solgte abort-pillen til Welden. En medarbejder på apoteket havde nemlig indvilliget i at lægge abortpiller i et glas med en forkert label, vel vidende, at underskriften på recepten var forfalsket. Senere tilføjede Welden selv en label med teksten Amoxicillin.
Da Welden erklærede sig skyldig i september, undgik han dødsstraf. Til gengæld skal han i fængsel i 13 år og otte måneder.
Bodil