Tysk kvinde smidt ud af kirke efter protest mod muslimsk bøn

Heidi Mund blev smidt ud af en luthersk kirke i Tyskland, fordi hun protesterede mod en imams kald til bøn.
Heidi Mund blev smidt ud af en luthersk kirke i Tyskland, fordi hun protesterede mod en imams kald til bøn.

Med Luther-citatet ’Her står jeg, og jeg kan ikke andet’ løftede Heidi Mund et tysk flag med teksten ’Jesus Kristus er Herre’. Samtidig råbte hun, at hun brød forbandelsen over Tyskland og kirken og anklagede muslimerne for mord på kristne.
Heidi Mund, som har fået tilnavnet ’Den modige tyske kvinde’, fortæller på en YouTube-video om det interreligiøse arrangement, som skulle samle kristne og muslimer i Reformationskirken i byen Speyer i Rheinland-Phalz. Hun overvejede under bøn, om hun skulle køre turen på halvanden time for at deltage. Men det endte med, at hun tog afsted og protesterede i kirken, efter at en imam havde kaldt til bøn med ordene ’Allahhu akbar’.
Efterfølgende blev hun eskorteret ud af kirken, mens imamen fik lov til at blive.
Bodil