Kristne fravælger Obamacare til fordel for alternativ sygesikring

s11_sectionBanner-medishare2Den kristne sygesikrings-program Medi-Share har fået 30.000 nye medlemmer siden indførelsen af sundhedsreformen Obamacare i oktober sidste år, skriver Fox News.
I den 20 år gamle non-profit organisation deler kristne hinandens udgifter til medicinsk behandling – og beder for hinanden. Det er med Medi-Shares egne ord i overensstemmelse med den ’velafprøvede bibelske model for sygesikring’.
Medi-Shares krav til nye medlemmer er, at de skal gå regelmæssigt i kirke og skrive et vidnesbyrd om deres tro på Jesus, afholde sig fra sex uden for ’traditionelt kristent ægteskab’, ikke ryge, tage stoffer eller have et alkoholmisbrug, samt bo legalt i USA. Det kristne alternativ til Obamacare dækker ikke provokeret abort eller fortrydelsespiller.
De 30.000 nye medlemmer af Medi-Share overstiger det antal, der har tilsluttet sig Obamacare i samme tidsrum i 24 stater.
Bodil