Kirke bruger pris til fest for børn

s27_Rasmus EbildPinsekirken i Thisted bruger 3000 kr. til stor fest for børnene i kirken. 

Sort plastik for vinduerne, ud med stole og ind med en hoppeborg. Sådan lægger Thisted Pinsekirkes Børne- og Ungdomsforening op til fest for byens børn og teenagere fredag d. 11. april.

I 2013 vandt Thisted Pinsekirkes Børne- og Ungdomsforening 3.000 kr. og en flot pokal i landsforeningens Fighterpris, fordi der var kommet mange nye medlemmer.
3.000 kr. kan hurtigt få ben at gå på. Men hvordan bruges de bedst? Kirken blev enige om at lave noget for børnene, da teenagerne og de unge har mange arrangementer allerede. Bestyrelsen besluttede at lave en fest i kirken – i mørke for stemningens skyld.

Kids in the dark

Det blev til ”Kids in the dark.” Væk med stolene, op med hoppeborgen, som fylder det halve af kirkesalen. Sort plastik for vinduerne, glad børnemusik over lydanlægget: Så er stemningen lagt til en herlig aften.
Børnene kan aftenen igennem køle sig ned med rød og blå slushice. En lille pose slik bliver det også til, og skulle hopperiet få sulten til at melde sig, er der boller med i entréen på 30 kr.
Midt i festen underholder tryllekunstneren Rasmus Ebild, som går under navnet Fup og Fidus.
– Når festen slutter kl. 22:30 vil forældrene kunne hente trætte børn, som har oplevet en festaften, som vi tror, de aldrig vil glemme, siger Jette Munk Madsen, som sammen med Jannie Ø. Larsen er tovholdere for arrangementet.
Henrik