Vær med til at dække Danmark ind med bøn!

s6_avisVil du være med til at bede for de sociale, kirkelige og åndelige forhold i din by eller kommune, ligesom de har gjort i Finland med succes?
Her er planen:

Find sammen i enhed på tværs af kirkelige retninger!
I skal være mindst 2-3 kristne. (”Hvor 2-3 er forsamlet i mit navn, der er jeg midt i blandt dem.” siger Jesus.) Men forsøg at blive flere. Bedegruppen skal være åben for alle kristne. I må ikke sætte dogmatiske begrænsninger for at holde nogen ude.
Jesus bad om, at vi alle måtte være ét.

Aftal at mødes mindst én gang månedligt!
Prioritér bøn! Det bedste er at mødes hver uge. Vælg en kontaktperson som giver besked om, at jeres gruppe findes, og kan modtage opmuntringer og besked fra Udfordringen og Bedehus.dk. Før en dagbog over konkrete bedeemner. Hvert møde følges der op på, om der er sket bønnesvar.

Brug tiden på bøn!
Undgå lange indledninger og snak. Undgå religiøse former. Brug mindst halvdelen af tiden effektivt på bøn. Begynd med at takke og respektere Gud for den, han er, og ophøje Jesus Kristus. Bed frit og på skift. Stå, sid, gå, lig på knæ eller på dit ansigt, bed med foldede eller oprakte hænder. Formerne er ikke afgørende. Blot der er frihed og orden. Tillad at nådegaverne kommer i funktion, så der fx også kan bedes i tunger eller komme profetiske billeder og ord til at lede bønnen. Undervisning om bøn følger i Udfordringen. Der findes også flere gode bøger.

Tag ansvar for din by og kommune!
Identificér problemerne gennem bl.a. avislæsning. Kortlæg byen ud fra en åndelig vinkel. Identificer de dæmoniske bindinger, der måtte være på spil. Bryd ugudelige ”fæstningsværker” fra fortiden eller nutiden gennem bøn i Jesu navn.
Lad jer lede gennem bøn til, hvad I skal bede for.
Bed altid konkret og ud fra løfterne i Bibelen.
Bed aldrig i modsætning til Guds ord.
Undervisning følger
i de næste uger.

 For Päivi Heikkilä er det ikke tilfældigt, at Finland har fået en troende kristen præsident. Det er et resultat af den bønnevækkelse, som er gået over Finland de sidste år.

Päivi Heikkilä er selv med i den ledergruppe, som stadig mødes i det finske parlament og beder for landets politikere.
Finland har også en markant kristen indenrigsminister, og adskillige parlamentsmedlemmer har en levende kristen tro. Men sådan har det ikke altid været.

Vision for Finland

Päivi fik i 1998 et syn af Finland, hvor hun så alle de 415 kommuner. Hun så, at der i alle kommuner skulle være nogle, som bad for deres byer, indtil hele landkortet var blåt (den finske nationalfarve).
Hun begyndte at bede for sin egen kommune, Savonlinna, hvor hun arbejdede som leder af kulturforvaltningen. Kommunen havde mange vanskeligheder, og Päivi spurgte borgmesteren, som var ateist, om hun og nogle venner skulle bede for kommunen.
Borgmesteren tog vel imod tilbuddet og skrev ud til alle byrådsmedlemmer for at spørge dem om bede-emner. Herefter begyndte det at gå bedre for kommunen.
Bede-bevægelsen fortsatte i kommune efter kommune, hvor Päivi underviste de kristne fra alle kirker om, hvordan de i enhed skulle bede for deres byer. Hvordan de kunne identificere og nedbryde det ondes fæstninger i den åndelige verden.
På et tidspunkt samledes 10.000 kristne ledere til en bønnekonference. Og alle kommuner er nu dækket af kristne, der beder for deres byers ve og vel.
– Det samme er sket i mange byer i verden, og vi er i Norden ikke nået ret langt i transformationen af vores lande gennem bøn, siger Päivi Heikkilä, som har skrevet bogen: ”The Lord will give you the cities”. (Herren vil give jer byerne).


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ord til Danmark

Hun talte i januar 2014 på Bedehus Danmarks konference i Kolding:
– Før jeg kom hertil så jeg i en vision, et kort over Danmark og fem nøglebyer spredt ud over landet. Jeg hørte Gud sige:
”Det er min tid for jeres nation Danmark. Rejs jer til jeres skæbne i Nordens sidste tider. Jeg kalder jer til at rejse jer og forberede mit folk. Dette er et beslutnings-år, hvem I vil tjene; jer selv eller mig.”