Tank troen op i Aalborg

UngKirke ledes af Simon Jakobsen.
UngKirke ledes af Simon Jakobsen.

UngKirke i Aalborg inviterer unge til  ’refill’ af troen 2. påskedag.

Unge kristne kan også løbe tør. Derfor inviterer UngKirke i Aalborg nu unge fra hele landet til Refill 2. påskedag.

Scooteren kan. Bilen kan. Og en ung kristen kan også løbe tør for energi og drivkraft. Og så har man brug for at få fyldt på igen.
I UngKirke har man taget konsekvensen og arrangerer en kollektiv påfyldning i form af en konference mandag den 21. april i Aalborg Citykirke.
– Man kan jo hurtigt føle, at man kører død. Også som kristen. Men jeg ser bare, at der er behov for at stoppe op, blive fyldt op igen og komme tilbage til det, det handler om, siger Simon Jakobsen, der leder UngKirke.
Landsdækkende projekt
Han fortæller, at ideen opstod sidste år, men da blev det til et internt Aalborg-projekt.
– Nu inviterer vi unge fra hele landet til at skabe en ny 2. påskedags-tradition, hvor man tager en hel dag til at tanke op gennem at lytte til inspiration og have fællesskab med andre unge.
Ungdoms-Alphas leder som underviser
Hollandske Jonathan Westerkamp, som er europæisk leder for ungdoms-Alpha, vil undervise under temaet ”One God – One Mission”. Her vil han tale om, hvordan man når sine venner med Jesus.
Men også lokale kræfter medvirker: Kent Jakobsen fra Mariager Højskole vil tale om at være disciple, Peter Senholt fra Frydensberg efterskole fortæller om at blive som Jesus, og endelig er der besøg af Daniel Kristensen fra Aalborg Kommune, der vil udfordre til at se behovene, som findes i den by, man bor i.
– Jeg forventer, at vi får et spark bagi til at køre på Guds mission. Ikke kun individuelt, men også som en helhed, i den sammenhæng vi er sat i, siger Simon Jakobsen.
UngKirke er ungdomsflokken i Aalborg Citykirke. Det koster 175 kroner at deltage i konferencen, som man kan tilmelde sig til på www.refill.ungkirke.com
Krista