Bærende ærlig lyrik

s18_små_EllieHolcomb_Cover_Final_Square
Singer/songwriter Ellie Holcomb har sammensat en lovsangsplade med skøn, opmuntrende musik og en hel formidabel dyb lyrik. Sangerindens søde vokal fuldstændiggør et album med catchy sange, der med sikkerhed vil vokse på dig.

Musikken holder sig inden for den poppede genre, men lyden varierer, og du kan spore referencer til både den guitarbærende country-genre, soul-genren og det pianoprægede popunivers.

Selvom lyden for sig er skøn og varieret, må lyrikken siges at være det ultimativt bærende på dette album. Track-listen består af ærlige og dybe tekster, som alle virker personlige, men som til stadighed formår at fremstå som almengyldige.

 De mange personlige erfaringer, som sangteksterne er spækket med, er alle enten almene bekymringer eller almene glæder ved livet med Jesus. Sangene fortæller om musikerens egne erfaringer med at have det kristne budskab som guideline og som håb for hendes liv.

Samtlige sange tager udgangspunkt i hverdagsovervejelser og -oplevelser med et afsæt i de kristne bibelhistorier, hvilket i min optik er med til på en eller anden vis at gøre sangene velkendte for mit øre. Både lyd og lyrik er unik, men de bibelske referencer skaber hurtigt en opmuntrende og hjemlig følelse.

 ’As Sure As The Sun’ er en gennemført lovsangsplade fyldt med ærlig og dyb lyrik akkompagneret med sød vokal og dejlig lyd. Uden tvivl anbefalelsesværdig!

Josefine Høgenhaug Aaen

Kunstner: Ellie Holcomb – Titel: As Sure As The Sun – Genre: Lovsang/pop – Forhandler: www.itunes.dk – Pris: 72 kr.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: