Ingen er fritaget for smerte

s18_små_jobe

Karl Jobe elsker, når mennesker bliver ledt til Gud på trods af omstændighederne.

Jeg elsker at åbne mine øjne og se folk komme i kontakt med Gud. Du kan se, at de møder Gud. Der er ikke noget som sultne og desperate mennesker, som løfter deres stemmer og proklamerer sandhed over deres liv gennem musikken – som at mærke. hvordan atmosfæren i rummet skifter, fordi Gud bliver herliggjort og løftet op, fortæller hun til CCM.

Og det er lige præcist det, Karl Jobe  gør allerbedst. Hun har lavet flere hits de seneste år og medvirker senest på Bethel Church i Reddings seneste album. som i øvrigt kun er sunget af kvinder.

Men på trods af hendes store succes de senere år, så kender hun også til problemer og smerter: – Fjenden hader os. Vi har hver vores vandring, og vi får oplevelser, der giver os smerter.

Alle har en historik, siger hun og giver dette råd til alle, som må leve med fortidens gode og dårlige oplevelser:

-Vi må vide, hvem vi er i Kristus. Hvis jeg minder Gud om, hvem han er, så minder han mig om, hvem jeg er. Jeg ser ham derefter på en helt anden måde.