Nordisk bønne- konference i Finland

Rakel Kristiansen fra Bedehus Danmark skal med.
Rakel Kristiansen fra Bedehus Danmark skal med.

Kristne fra forskellige lande hjælper hinanden med at deltage.

Også på nordisk plan bedes der på tværs af grænserne specielt for Norden. I Finland holdes der nu en Nordisk Bønnesamling fra den 14.-17. august 2014.

Indenfor de sidste fem år er der holdt nordiske bønnesamlinger i Island i august 2013, Norge i februar 2013, Danmark i marts 2012, Færøerne i september 2011 samt Sverige i oktober 2009.
Finland i august 2014 er således det sidste nordiske land i en række af nordiske bønne-konferencer med det formål at mobilisere til bøn for Norden.
Netop i Finland har man ellers oplevet nogle af de største resultater. Landet har bedegrupper i alle finske kommuner, og det opfattes af mange som et resultat af flere års bøn, at Finland for nylig fik en kristen præsident og en markant kristen kvinde som indenrigsminister.

Vil engagere flere unge i bøn

– Alle er velkomne til konferencen, men fra initivtagernes side lægges vægt på at nå gruppen mellem 20-40 år for at vække denne yngre gruppe til bøn for Nordiske lande, fortæller Rakel Kristiansen fra Bedehus.dk.
Ved konferencen deltager bl.a. Tomas Sandell, leder for European Coalition for Israel, Tuula Vilo, en profetisk bønne-kvinde fra Finland, som i januar deltog i Bedehus Danmarks konference og bl.a. var omtalt i Udfordringen, Henning Schikora, Operation Capitals of Europe, og Zacharias Fjellander, leder af konferencen.
Der opkræves ikke gebyr for deltagelse, men i stedet henstilles til deltagerne at give ind i en fælles økonomi omkring konferencen.
Man skal også selv sørge for logi. Fly fra København til Turku via Helsinki kan fås så billigt som ca. 1.200 kr. for en returbillet, fortæller Rakel.
På hjemmesiden nordiskbonekonferens.webs.com ligger nærmere beskrivelse af konferencen, dens sigte og indhold.
Henri