Største kristne undervisnings app skal være tilgængelig på alle sprog

Lisa Bevere underviser på appen.

MessengerX App, som er udviklet af Bevere-familien, er blevet meget populær. I juni måned downloadede ca. 50.000 personer fra 206 forskellige lande, appen. Det betyder, at omkring 600.000 mennesker nu har downloadet appen.

Målet er, at oversætte indholdet på appen til alle sprog i verden, så alle kan modtage gratis undervisning og lære at leve som en discipel af Jesus. Ifølge MessengerX App selv, så er de den eneste app, som leverer kristen undervisning til 517 millioner, som ellers ikke har adgang til det på deres eget sprog. De når allerede ud til 1,67 milliarder, som potentielt kan downloade appen på deres eget sprog. MessengerX App er dog ikke oversat til dansk endnu.

Appen er gratis og alle ressourcer kan bruges gratis. Men man opfordres til at donere et valgfrit beløb, så indholdet kan blive oversat til endnu flere sprog.

Noget for enhver smag

Sloganet for appen er ”Din app til åndelig og relationel vækst”. Indholdet i appen består af undervisning gennem videoer, lydbøger og bøger.

Her ses en oversigt over den kristne undervisning på appen. Der er både temaer, lydbøger og video.

Der er pt. 64 kurser med titler som: The story of marriage, Strong in repentence, Porn free, Healthy relationships, Understanding spiritual warfare, identitet, tro, Godmothers osv.

Og der bliver løbende tilført flere titler. Undervisningen er først og fremmest fra Lisa og John Bevere, men der er også adgang fx klassiske kristne bøger fra andre forfattere.

Se hjemmesiden her.