Sælger maleri for Blå Kors

’Han har stadig lyst til livet’, siger Trine Kandborg, hvis maleri af den hjemløse Harald skal sælges til fordel for Blå Kors.
’Han har stadig lyst til livet’, siger Trine Kandborg, hvis maleri af den hjemløse Harald skal sælges til fordel for Blå Kors.

Kunstmaler Trine Kandborg faldt for et ansigt på forsiden af Hus Forbi (der udgives af Blå Kors) og malede et stort portræt af det. Hun blev også rørt over historien om den hjemløse Harald og besluttede, at maleriet skulle komme hjemløse til gode.

Kunstneren opsøgte Harald på et herberg nær København. Han var glad for at se maleriet og valgte, at pengene for salget skal gå til Blå Kors. Han kvitterede også for maleriet ved at vise Trine Kandborg Mændenes Hjem og Mariakirkens varmestue i Istedgade på Vestrebro.
LØJ