Forestil dig, hvordan det er…

Af Henri Nissen Redaktør
Af Henri Nissen
Redaktør

Forestil dig, at der nede på Lolland-Falster boede 2 millioner muslimer. De var en del af Danmark, men havde et vist selvstyre. Og der var altid ballade…

Forestil dig, at de i deres politiske erklæringer rent ud sagde, at de ville udslette vores danske nation, ja jage os ud i Østersøen og Vesterhavet, indtil vi alle var druknet.
De brændte jævnligt vores flag. De kastede sten efter vores soldater og kaldte os de værste gloser.
I skoler og medier blev der opildnet til et voldsomt had imod os. Og fanatismen var blandet med deres religion, så det blev betragtet som en ”god gerning” at slå os ihjel. Med jævne mellemrum blev der sprængt selvmordsbomber i busser i København. I flere år havde de sendt tusindvis af raketter ind over vores byer, så man måtte gå i beskyttelsesrum. Og deres våben rakte stadig længere.
Forestil dig, at der nu også var blevet bortført og dræbt nogle af vores drenge, og at situationen var kommet ud af kontrol med optøjer også på vestsiden af Fyn. Regeringen havde sendt forsvaret ind for at nedkæmpe de lokale terrorgrupper og ødelægge deres våbendepoter og underjordiske tunneler. Men verden var rasende…
Forestil dig, at ALLE lande omkring Danmark var imod os. Både de nordiske og de europæiske. Og selv i de lande, som tidligere havde vist forståelse med vores lille nation, regnede det nu ned over os med kritik. Specielt fra venstrefløjen, som af uforståelige grunde var på de fanatiske muslimers side.
Tankeeksperimentet hjælper mig til at forstå, hvorfor jøderne og Israel reagerer som de gør.
Og alligevel er der nok ingen af os, der helt kan sætte sig ind i, hvordan det er at have være hadet og forfulgt gennem 2.000 år på grund af ens race og religion. Og måtte kæmpe for at bevare den lille stump land, de nu har.
Israel var engang Guds udvalgte folk. Men jøderne forkastede Jesus som Messias, og i stedet blev vi som kristne – et folk af alle stammer og sprog – indpodet på Abrahams træ. Men der er løfter i Bibelen til jøderne om, at de skal vende tilbage til deres land (det skete i 1948), og at de vil blive velsignet igen, men også angebet af alle, og til slut i verdenshistorien vil de forstå, at Jesus er deres Messias.