Møderne er også på internettet

- I år har vi live stream af møderne på forkynder.tv.  Vi har indtryk af, at der har været 120 inde og kigge, siger Carsten Mikkelsen.
– I år har vi live stream af møderne på forkynder.tv.
Vi har indtryk af, at der har været 120 inde og kigge, siger Carsten Mikkelsen.

I uge 30 er der Bibelcamping for alle og Mørkholt Teen Center, MTC, på Mørkholt Strand Camping.

– Der er omkring 120 børn til børnemøderne, 80 juniorer og 300 teenagere, siger Carsten Mikkelsen, der er tovholder på Bibelcamping for alle.
I år har der i uge 28 været familiecamping, uge 29 Ung Camp og så uge 30 med Bibelcamping for alle og MTC.
– Hovedtanken med Bibelcamping for alle er, at der er tilbud for alle aldersgrupper og for fællesskabet, siger Carsten Mikkelsen.
»Bibelcamping for alle« er fællesskab på tværs af generationerne. Børnefamilier, unge, modne, ægtepar, sigler og bedsteforældre udgør deltagerne på bibelcampingen, og der er program for forskellige aldersgrupper med aktiviteter for børn og juniorer.
Det er ikke bibelcamping i traditionel forstand.
– Vi kombinerer bibelcamping med livgivende lovsang, aktiviteter for enhver smag og naturligvis ferie i Mørkholt Strand Campings rammer. Om eftermiddagen er der mulighed for at deltage i spændende workshops og aktiviteter af vidt forskellig karakter – både for de kreative og de eventyrlystne.
Hele ugen samles teenagere på MTC (Mørkholt Teen Center) og har deres særskilte aktiviteter. MTC er for teenagere og efterskoleelever på Fjordcamping.
Niels