140 er med i bøn for politikere

s17_avis140 danske kristne har taget udfordringen op fra Bedehus Danmark om at bede for hver to politikere. Hertil kommer mange andre, som ikke har registreret sig, men som alligevel er begyndt at bede for politikerne.

Bedehus Danmark opfordrer til at udvælge sig to af de 179 medlemmer af Folketinget. Én, man rigtig godt kan li’ – og én, man ikke bryder sig så meget om…
På den måde sikrer man, at der bliver bedt for alle. For alle har brug for forbøn. Den bibelske begrundelse er Paulus 1. brev til Timoteus, kap. 2, vers 2, hvor han skriver: »Bed for konger og for alle i høje stillinger, så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agtværdighed.« (1. Tim 2,2)
– Indtil nu har vi 140 personer, som hver beder for to folketingspolitikere, fortæller Bent Christiansen fra Bedehus.dk.
– Men alle 179 folketingsmedlemmer er ikke dækket ind endnu, fordi mange har kastet sig over de samme politikere. Han opfordrer til også at bede for del lokale folketingsmedlemmer, som er valgt i ens eget område. Indtil et nyt system bliver indført på hjemmesiden, kan man tilmelde sig aktionen på mail til Bent på becbic43@gmail.com. Han fortæller også, at der er planer om at få den finske bønneleder Paavi til bl.a. Ribe og Sjælland.