Fru Mejdahl var med formanden

Mødeleder Jørgen Fuchs og Eva og Christian Mejdahl.
Mødeleder Jørgen Fuchs og Eva og Christian Mejdahl.

Fru Eva Mejdahl fik også mulighed for at svare på spørgsmål, da hendes mand Christian Mejdahl talte på Kolding Internationale Højskoles seniorkursus tirsdag.
Mejdahl, der er kendt for sin kristne tro, blev enstemmigt valgt af alle partier til Folketingets formand efter Ivar Hansens død i 2007. Fru Eva Mejdahl, som bestyrede gården hjemme i Vindblæs ved Løgstør blev bl.a. spurgt om, hvordan det var at være med til Kronprins Frederiks og kronprinsesse Marys bryllup. Christian Mejdahl bemærkede, at hendes kjole havde kostet lige så meget som en slagteko. Og det var koen, der kostede for lidt!
Udfordringen bringer en stor artikel om Mejdahls spændende og humoristiske foredrag i et senere nummer.
Henri