Dialogkonsulent i Danmission

Elise Engrob Kokholm
Elise Engrob Kokholm

29-årige Elise Engrob Kokholm er ansat som dialogkonsulent i IKON, der er en arbejdsgren under den folkekirkelige organisation Danmission.
Elise er netop blevet færdig som cand. mag. i Moderne Mellemøststudier fra Syddansk Universitet og har en bachelor i Religionsvidenskab fra Aarhus Universitet.
Hun har også praktisk erfaring med dialog. Dels fra et længere ophold på det interreligiøse dialogcenter Quo Vadis, som er oprettet i Sydindien af Danmission og den lokale Arcotkirke, dels har hun i studietiden været med i styregruppen af IKON, som arbejder med religionsdialog.
– Jeg er meget glad for muligheden for at arbejde med dialog, for jeg tror, at dialog kan skabe forsoning og forståelse mellem mennesker af forskellige baggrunde. Det, synes jeg, er et meningsfuldt felt at være med til at styrke, siger Elise.
Hun er vokset op i en familie med tilknytning til folkekirken først i Aarhus og siden i Rakkeby 10 km syd for Hjørring. I sine gymnasieår på Hjørring Gymnasium kom hun meget i Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse (DKG).
Ansættelsen i Danmission er et barselsvikariat.