Heidi skal være volontør i Jerusalem

- Jeg håber at lære det jødiske folk og Gud bedre at kende,  siger Heidi Fredsgaard Larsen.
– Jeg håber at lære det jødiske folk og Gud bedre at kende,
siger Heidi Fredsgaard Larsen.

Den 15. august måned rejser Heidi Fredsgaard Larsen (25) til Jerusalem for at være volontør i Den Danske Kirke i Jerusalem i fem måneder for Israelsmissionen.

I Jerusalem skal Heidi Fredsgaard stå for lovsang, guidede ture og fællesskabsaftener for danskere. Heidi har tidligere været frivillig for Israelsmissionen på kortere rejser og har været med i Israelsmissionens Unges bestyrelse. Hun kommer fra Hejnsvig og læser musik og religion i Aarhus.

Helt særligt fællesskab

– For fem år siden besøgte jeg en veninde i Israel, der var kirkevolontør. Og lige siden har jeg haft lyst til at tage tilbage. Jeg oplevede et helt særligt fællesskab i Den Danske Kirke, og jeg oplevede et spændende land. Og så har jeg mulighed for at få rejsen til at passe i min uddannelse, som en del af min kandidat.
Jeg glæder mig til at opleve de bibelske steder og til fællesskabet dernede. Jeg håber at lære det jødiske folk og Gud bedre at kende. Og så er jeg spændt på, hvad Hans planer er for mig, siger Heidi, som også oplyser, at hun frygter at komme til at savne familie og venner. Samtidig er det første gang, hun skal holde jul uden sin familie.
I sommeren 2012 deltog Heidi i sommerevangelisation blandt jøder i London sammen med organisationen Jews for Jesus.
Man kan læse Heidis egen blog om Israels-opholdet på israeloplevetafheidi.wordpress.com, oplyser Israelsmissionen.