Stærk opfølger

s22_Bellarive_BeforeThereWas_CoverBellarive er ude med deres andet album. Jeg var så heldig at anmelde deres første album, som jeg var ret begejstret for, og de er så udkommet med den klassiske svære opfølger.

Deres andet album ”Before there was”, lever bestemt op til mine forventninger. De har fortsat deres melodiske rockstil, og de har ikke ændret sig så meget på det punkt, andet end de er vokset med opgaven.
I skrivende stund har albummet været udgivet i en uge (Udgivet 22 Juli), og dette album ligger allerede nummer 8 på den amerikanske Billboard liste under ”Christian albums”, og det er ganske fortjent. Deres musik er utrolig nemt at fange, og der bliver brugt mange gentagelser i deres tekster for at understrege pointen.

F.eks nummeret ”Calling on fire” går teksten i deres omkvæd: ”We’re calling on Fire, We’re calling on Fire, We’re calling on Fire God, Come set our hearts ablaze”.
Jeg kunne synge med på nummeret den første gang jeg lyttede til det, og der er talrige eksempler på disse gentagelser.
Samtidig er det lidt af en vandring man er på. De første 5 numre er om deres egen tro der bliver udfordret, og et kald på noget større. Men jo længere du kommer ind i albummet (med enkelte undtagelser), så begynder de at beskrive mere om hvem Gud er for dem, fremfor deres egne mangler.

Bellarive har formået at skabe et fantastisk spænd mellem dette, og det gør det bestemt ikke mindre fængende, at musikken er så lyttevenlig. Begge Bellarive albums er helt klart anbefalesværdigt, og jeg vil opfordre dig til at give dem en reel chance.
Filip Simonsen