’Syng den igen’ i Holstebro

Signe Walsø skal lede ’Syng den igen’ i Holstebro.
Signe Walsø skal lede ’Syng den igen’ i Holstebro.

Lovsangsarrangementet “Syng den igen” har siden starten for 11 år siden samlet mange tusinde mennesker som aktive tilhørere. Den 20. september foregår det i Holstebro.
Arrangementet skal foregå på Gråkjær Arena kl. 19.00. Det er første gang, at Holstebro lægger hus til dette arrangement, og arrangørerne håber at se mange nye ansigter blandt deltagerne. Også denne aften vil der være rig mulighed for at lytte til og synge med på kendte vækkelsessange.
Ved arrangementet medvirker bl.a. organist Erling Lindgren, trompetist Lars Elmholdt Christensen og solisterne Signe Walsøe og Lydiah Wairimu.
Sognepræst Gert Nicolajsen vil holde andagt. Fællessangene ledes af et band etableret til lejligheden og et stort scenekor. Billetterne kan købes på www.syngdenigen.dk og i Skjern Banks filialer, oplyser IM Musik.
Bodil