100 dages bibelmaraton

Kristian Nakskov Kappel
Kristian Nakskov Kappel

En gruppe i Kristeligt Forbund for Studerende vil dykke ned i 100 centrale bibeltekster på 100 dage.
Efter britisk forbillede sætter ansatte i Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) gang i en national kampagne, som skal fremme bibellæsningen.
– Vi tror på, at Bibelen kan skabe forandringer, når vi begynder at læse i den. I det her koncept vil vi gerne sætte gang i bibellæsningen blandt vores studerende, fordi det er et godt sted at starte, når vi gerne vil gøre en forskel på vores studiesteder, siger KFS’ studentersekretær i København, Kristian Nakskov Kappel, der sammen med gymnasiesekretær Lisa Rom Boye er en af initiativtagerne.
Konceptet går ud på, at alle, der har lyst til at være med, læser udvalgte centrale tekster fra Bibelen hver dag i 100 dage. Læseplanen går kronologisk frem og tager fat i 50 tekster fra Det Gamle Testamente og 50 fra Det Nye Testamente. På den måde håber man at ’se den røde tråd gennem Bibelen’.
Dem, der vil være med, liker Facebook-siden ”Bibelen på 100 dage” eller følger @100bibeltekster på Instagram.
Bodil