Mødte en større kraft

Egon Falk giver brødrene Charles og Paulo Mitanga et knus, efter at de har oplevet Guds indgriben i Baridi, Tanzania.
Egon Falk giver brødrene Charles og Paulo Mitanga et knus, efter at de har oplevet Guds indgriben i Baridi, Tanzania.

To tidligere troldmænd og brødre mødte en endnu større kraft, da de i sidste uge mødtes til danskeren Egon Falks kampagne i byen Baridi i Tanzania.

Da den ene bror, Paulo Mitanga, blev kristen for nogen tid siden, holdt han op med at være troldmand. Han blev istedet organisator af Egon Falks kristne kampagner!
Hans yngre bror, Charles, overtog derfor den okkulte praksis. Charles Mitanga blev en meget kendt og frygtsløs troldmand – og han var hård modstander af kristendom.
Men Charles kom nu rejsende fra sin landsby for at hilse på sin bror Paulo, der var på besøg med kampagnen. Paulo havde inviteret ham til et seminar om formiddagen.
– Pludselig kom Guds kraft over Charles, og hans syge ben blev helbredt, uden at nogen bad for ham. Han havde også en aftale med sygehuset om en maveoperation; men under korstogsmødet om eftermiddagen ramte Guds kraft ham igen, og hans mave blev helbredt.
Efter disse oplevelser overgav Charles sit liv til Jesus, fortæller Hannah Falk.
– Evangeliet om Jesus er mægtigt, og det forvandler menneskers liv. 1.813 mennesker blev frelst og født påny i Bariadi, fortæller Hannah.
Missionærparret Falks næste kampagne bliver i byen Maswa d. 19.-24. august. Det vil koste 115.000 kr at gennemføre kampagnen. Kampagnerne finanseres af danske og norske kristne, som har hørt om New Life Outreach (www.nlo.dk) og ønsker at give mennesker i Tanzania det kristne budskab gennem kampagnerne.