Kærlighed som forandrer liv

s15_kys_fra_katie_storKys fra Katie er en meget bevægende historie om en ung amerikansk pige, som ender med at vie sit liv til at hjælpe børn i Uganda.

Det er spændende at læse om, hvordan hun skridt for skridt bliver ledt af Gud til at bosætte sig i Uganda og passe børn for derefter gradvist selv at skabe et hjem for dem; dette hjem bliver efterhånden fyldt op med flere børn, end hun synes, hun kan magte – i egen kraft. Desuden ledes hun til at formidle skolegang for endnu flere børn. Katies historie handler om et liv i lydighed, et liv, som er overgivet til Gud, og et liv, som er viet til at lytte efter Guds vilje.

Udfordringer og glæder

I bogen læser vi om, hvordan Katie for hvert eneste barn bliver bevæget og ledt til at gribe ind og hjælpe – også dér, hvor det næsten er umuligt, hvor pengene ikke slår til, og hvor hun selv føler, at hun ikke har kræfter til at klare flere børn. Og hvordan Gud så griber ind og skaber en vej, hvor der tilsyneladende ikke er nogen. Samtidig fortæller hun om den kærlighed, børnene har til hende, deres tillid til, at hun kan gøre alt, deres vilje til at hjælpe hinanden og medvirke til at integrere nye børn i Katies voksende familie, og deres overgivelse til Jesus. Det er – midt i al fattigdommens elendighed – opløftende at læse, hvordan det nytter at hjælpe, og hvordan en enkelt person kan gøre en kæmpe forskel i andre menneskers liv.

Det koster!

Selv om Katie har haft mange gode, glædelige og tilfredsstillende oplevelser, lægger hun ikke skjul på, at det har kostet dyrt for hende at give afkald på et liv i USA, hvor hun kom fra gode kår, en kærlig familie, en lovende, tryg fremtid, og alt hvad en ung kvinde kunne ønske sig. Hun fortæller om de svære valg, hun har måttet foretage, og de frustrationer og kampe, hun også har haft. Og så er der de mennesker, hun af forskellige grunde ikke har kunnet hjælpe, og hendes smerte ved dette. Det er fascinerende at læse om, hvor tilfreds og glad hun har været for et liv, som ikke er en dans på roser, men alligevel føles sådan!
Det er en meget inspirerende bog om at følge et kald, som gradvist udvikler sig, for på den måde er det også tankevækkende og lærerigt for andre, der ønsker at træde ud i at gøre en forskel med Guds ledelse som vejviser. Læs mere på Katies blog: www.kissesfromkatie.blogspot.com

Katie Davis og Beth Clark:
Kys fra Katie – 318 sider
199 kr. – Scandinavia