Kakao-industrien giver Caritas en formue til ebola-forebyggelse

Kakaoindustrien har doneret 3,5 mio. til kampen mod ebola. På billedet ses  Caritas Danmarks generalsekretær Jann Sjursen (nr. to fra venstre) i industriens hus i København i forbindelse med donationen.
Kakaoindustrien har doneret 3,5 mio. til kampen mod ebola. På billedet ses
Caritas Danmarks generalsekretær Jann Sjursen (nr. to fra venstre) i industriens hus i København i forbindelse med donationen.

Den 14. oktober modtog Caritas sammen med Det internationale Røde Kors en donation på over $ 600.000 fra World Cocoa Foundation, (WCF) til bekæmpelse af ebola i Vest Afrika. Meddelelsen kom i forbindelse med WCF’s 26. partnerskabsmøde i Industriens Hus i København.
Caritas Danmarks generalsekretær Jann Sjursen var til stede i Industriens Hus i forbindelse med meddelelsen om donationen. WCF vil gøre alt for at hjælpe i Vest Afrika og forebygge spredningen af ebola, lover WCF’s præsident Bill Guyton.
– Ebola dræber mennesker hver eneste dag, og spredningen af det dødbringende virus sker nu med meget stor hast. Derfor er det positivt, at kakao-industrien er parate til at tage et socialt ansvar i denne alvorlige situation, siger Jann Sjursen.
Bodil