Ledermøder i København og Aarhus

Carly Fiorina
Carly Fiorina

På Global Leadership Summit den 24.-25. okt. og 31. okt. – 1. nov. taler tidligere topchef i Hewlett-Packard om bl.a. arbejdsklima.

The Global Leadership Summit giver værdifuld indsigt og konkrete råd til ledere i København og Aarhus i hhv.uge 43 og 44.

Hvordan kan en leder sikre, at medarbejdere udvikler sig? At der er god stemning på arbejdspladsen? Hvordan holder man den svære samtale, involverer nye ledere og videregiver arven til nye generationer?
Disse konkrete ledelsesudfordringer bliver behandlet på årets Global Leadership Summit (GLS) i København den 24. og 25. oktober og i Aarhus den 31. oktober og 1. november.

Grænseløst potentiale

– Det menneskelige potentiale er det eneste grænseløse potentiale, vi har i denne verden, siger Carly Fiorina, tidligere topchef i Hewlett-Packard og formand for verdens største hjælpeorganisation Good360.
Sammen med topnavne som Joseph Grenny, Tyler Perry, Susan Cain – og grundlægger Bill Hybels – giver hun konkrete redskaber til at forløse menneskers gudgivne potentiale til gavn for kirker, foreninger, organisationer og virksomheder.
I Danmark samler GLS omkring 500 ledere hvert år og anbefales af både biskopper, præster, generalsekretærer, direktører og mellemledere fra forskellige brancher og sektorer. Fordi undervisningen er i verdensklasse, kan den samle flere end 200.000 ledere i USA og i 105 andre lande år efter år.
Bodil