Næste Udfordringen-kampagne: Tchad

s16_landkortI midten af november planlægger Udfordringen endnu en kampagne med Per Hyldgaard. For første gang bliver det i det mægtige land Tchad, hvor flertallet af befolkningen er muslimsk.

Fra den 14.-26. november planlægger Udfordringen igen en kampagne i Afrika med Per Hyldgaard som taler.

Denne gang bliver kampagnen i Tchad, hvor Udfordringens radiomission i forvejen understøtter en kristen radio. Og flere er på vej.
Tchad er overvejende muslimsk, men præsidenten er moderat og forsøger at holde de mere rabiate muslimske grupper fra magten. De kristne har religionsfrihed. Men lokalt kan det være forbundet med livsfare for muslimer at omvende sig til kristendommen.

Muslimsk terror

De seneste år har terrororganisationen Boko Haram fordrevet de kristne missionærer fra de nordlige dele af nabolandene Cameroun og Nigeria.
Udfordringen har flere gange kunnet fortælle om bortførelser af hvide og drab på tidligere muslimer, som er blevet kristne. Vores radiomedarbejdere udsættes for trusler på livet.
Men selv om de hvide missionærer har følt det nødvendigt at trække sig ud af området – bl.a. efter opfordring fra ambassaderne – ønsker de lokale kristne fortsat at drive mission. Koste hvad det vil.
Derfor støtter Udfordringen nogle af disse kristne i at holde ud, trods presset. Vore kampagner er ofte et tiltrængt løft til de lokale kristne – når de oplever, at tusindvis tager imod Jesus og oplever helbredelser.
I det muslimske Tchad, hvor næste kampagne foregår, er der paradoksalt nok mere roligt. Det skyldes, at militæret og regeringen styrer landet med stram disciplin. Vores kampagne vil derfor være med myndighedernes beskyttelse.

Det kristne budskab stadfæstes hver gang med tegn og undere, som her, hvor en tidligere blind beviser, at han nu kan se efter en guddommelig helbredelse.
Det kristne budskab stadfæstes hver gang med tegn og undere, som her, hvor en tidligere blind beviser, at han nu kan se efter en guddommelig helbredelse.
Hvad er Gospel Outreach?

Gospel Outreach blev grundlagt i 2004 af Per Hyldgaard med det formål at hjælpe lokale menigheder med at opfylde missionsbefalingen. Dette gøres ved at gennemføre store kampagner, hvor Per Hyldgaard forkynder et enkelt, men direkte budskab om Jesus Kristus.
Over 175.000 mennesker har indtil nu givet respons på indbydelsen til at tage imod frelse siden starten af arbejdet.
Mange nye menigheder er blevet plantet, og eksisterende kirker har fået anseelig vækst efter disse kampagner.
Nye kristne planter i gennemsnit en ny kirke hver måned som følge af kampagnerne.
Mirakler og medfølgende tegn tiltrækker også muslimer og andre kirkefremmede – når de hører, at blinde ser, døve hører og lamme går, ligesom på Jesu tid.
Udfordringen har siden 2012 samarbejdet med Gospel Outreach om kampagner i Cameroun, Tchad og Centralafrika. I disse lande støtter Udfordringen også radio- og filmmission.

Du kan være med

Kampagnens mål er bl.a. at nå muslimer, animister og navnekristne med det kristne budskab. Du kan:
Være aktiv bønne-partner herhjemme (meget vigtigt!)
Give en gave på bankkonto 9046 457-34-58449. Mærk indbetalingen: Tchad-2014 eller til Radio.
Rejse med som team (for egen regning) og hjælpe med opgaverne.