Ny Bibel til Irans voksende kirke

s10_Open_Farsi_Bible_on_a_map_of_Iran-460xDet tog 18 år at oversætte Bibelen til farsi. Nu skal der trykkes og distribueres mindst 300.000 bibler til Irans kristne, som kan tælles i hundredtusinder.
Den nye farsi-bibel blev præsenteret både i London og Istanbul i september. Nogle af projektets første medarbejdere led martyrdøden på grund af deres tro. Da den islamiske revolution fandt sted i 1979, var der kun 500 kristne med muslimsk baggrund i Iran. Nu er der måske over en million, skriver Åbne Døre.
– Jeg blev knust over min fars død, men jeg ønskede alligevel at fortælle andre om Jesus, fortæller Rashin Soodmand. ”Vi havde ingen bibler, så vi skrev alt i hånden og efterlod sedler rundt omkring i taxaer og på restauranter. Jeg bad om bibler for min by og mit land. Gud har hørt min bøn”.
Pastor Hossein Soodmand blev martyr i 1990. Hans datter Rashin modtog en ny bibel ved lanceringen.
Den nye persiske Bibel er udgivet af Elam Ministries og Wycliffe Bibeloversættere.

Bodil