Ny volontør skal hjælpe indvandrere

Laura  Pristed Iversen
Laura Pristed Iversen

Hun tilknyttes det kristne IKC-arbejde ud fra Bethesda i København.

Laura Pristed Iversen fra Frederiksberg er Internationalt Kristent Centers (IKC) nye årsvolontør i København.

Laura begyndte allerede 1. august, og hun præsenterer sig selv sådan i nyhedsbrevet:
– Jeg hedder Laura og er uddannet lærer med dansk og engelsk som linjefag.
Siden jeg blev færdiguddannet sidste sommer, har jeg prøvet kræfter med at undervise børn, men har siden fundet vej til IKC og voksenundervisningen.
Siden april, hvor jeg startede som frivillig underviser, er jeg blevet særdeles glad for at være en del af IKC’s herlige arbejde, fortæller hun.

IKC i 25 år
Det er nu 25 år siden, at Internationalt Kristent Center begyndte sit arbejde i Indre Missions Hus Bethesda i København.
Tværkulturel konsulent Krista Rosenlund Bellows understreger, at alle har brug for evangeliet. Et nyt initiativ skal nu dele evangeliet med nydanskere af tyrkisk afstamning i Danmark.
IKC arbejder også ud fra missionshuset Stjernen i Aarhus.
– Det er en rigtig god oplevelse og meget interessant at undervise voksne mennesker fra hele verden, og jeg oplever generelt en fantastisk taknemmelighed og glæde fra deltagerne, fortæller Laura.
– Jeg er glad for at undervise, men jeg er i lige så høj grad glad for at arbejde et sted, hvor åbenhed, medmenneskelighed og næstekærlighed bliver praktisk udlevet, og hvor Jesus står i centrum for det hele.
Jeg glæder mig over at være kommet godt i gang med arbejdet og på nuværende tidspunkt allerede at have mødt så mange rare mennesker, fortæller Laura Pristed Iversen.