Nyt knivangreb – ung kvinde dræbt på Vestbredden

To knivstikdramaer på samme dag i Israel. Blot fire timer efter at en soldat var blevet alvorligt såret, da en palæstinenser knivstak ham i Tel Aviv, gentog situationen sig nær bosættelsen Alon Shvut på Vestbred-området, hvor en anden palæstinenser angreb nogle israelere med knivstik og dræbte en ung kvinde og sårede to.

Terroristen menes oprindeligt at have haft til hensigt at køre ind i en gruppe af mennesker, men da dette ikke lykkedes ham, kørte han i stedet ind i et busstop uden for bosættelsen, forlod sit køretøj svingende med en kniv.

En ung kvinde, der blev hårdt såret, døde kort efter på stedet. En mand i 20-års alderen blev stukket i maven og kørt på hospital. Et tredje person, en mand i 50-års alderen, blev stukket i kæben og indlagt på hospital.

Terroristen blev skudt i brystet af sikkerhedsstyrker, men der hersker uklarhed om hans stilstand. Også han blev kørt på hospital.

Store militærstyrker blev tilkaldt til stedet.

Angrebet fandt sted på det samme hitch-hiking-stop, hvor tre israelske teenagere blev kidnappet sidste sommer.