Pop-up genbrug og koncert mod fattigdom i Helligåndskirken

s4_popupgenbrugFrivillige fra Danmissions Unge i København sælger hipt genbrugstøj i Helligåndskirken på Strøget den 27. nov. til fordel for kvinder og børn i Madagaskar.
– Bliv klar til julefrokosten – forny din garderobe med lækkert genbrugstøj og vær med til at styrke kvinders rettigheder i Madagaskar, lyder opfordringen fra Danmission Unge. I samarbejde med Natkirken på Strøget står de bag støtteeventet til fordel for arbejdet blandt fattige og udsatte kvinder og børn i Madagaskar. De omdanner derfor for en dag Helligåndskirken til en moderigtig pop-op-genbrugsbutik med spejle og prøverum.
Der vil også være salg af gløgg og æbleskiver, auktion af doneret modetøj, sko og accessories samt underholdning ved showkoret Copenhagen Glee Club. Aftenen afsluttes med en intimkoncert i Helligåndskirken med Sofia Hedia.
Eventet er en del af ”Årets Lucia Indsamling”, der løber hvert år fra oktober til jul. Danmission hjælper kvinder i Madagaskar ved at undervise dem i husdyrhold, håndværk og frugtavl og ved at organisere låne / spare-grupper, hvor sorger, glæder og ressourcer kan deles. På denne afrikanske ø lever hele 3 ud af 4 familier i fattigdom, oplyser Danmission.
Bodil