500 unge fik forsmag på Himlen

s5_missionMission14 på Luthersk Missions Højskole i Hillerød bød på mad i alle afskygninger. Temaet var Just Eat, og det handlede om at stille både sin egen og andres indre sult.
Deltagerne fik gennem kager, flødeboller og frugt demonstreret, at Gud har rigeligt at den mad, der kan give evigt liv.
’Min Jesus lad mit hjerte få en sådan smag på dig’, lød det fra flere hundrede unge som indledning på årets Missionskonference. Det var udtryk for en kæmpe sult og ønsket om mad, der både mætter og bliver til liv.
Svenskeren Stefan Gustavsen sagde, at vi mennesker altid har villet fylde vores liv med mad, der ikke mætter i længden:
– Som svar på denne skræmmende sandhed træder Jesus ind i billedet som livets brød, der mætter evigt. Det eneste brød, der kan tilfredsstille vores dybeste sult og tørst. Dette delikate og livsvigtige brød er ikke et brød, vi bare skal stå og beundre. Det er et brød, der skal spises, sagde Stefan Gustavson.
Lørdag aften fejrede de unge ”Kongesønnens bryllup”. Jakkesæt-klædte tjenere bragte enkelte invitationer ud med den besked, at de bare skulle bringe invitationen videre til alle dem, de mødte. Der var pyntet med store duge, og mellem blomsterne stod store opsatser med flødeboller og lagkager mens overdådige frugtfade blev sendt rundt blandt gæsterne.
Temaet blev demonstreret i ord og i handling – spis bare, og send fadet videre til din nabo. Guds mad er der masser af.
Bodil