Vi skal hjælpe de forfulgte kristne

Dorthe Ullemose
Folketingskandidat DF
Skårupøre Strandvej 100
5881 Skårup

Over 100 millioner kristne lever i lande, hvor de bliver forfulgt og dræbt på grund af deres tro. Regeringen sidder med hænderne i skødet og tøver, mens kristne fra Mellemøsten fordrives.
Kristne oplever at blive chikaneret, forfulgt, fængslet, voldtaget og slået ihjel, og ingen gør noget.
I mange muslimske lande oplever kristne diskrimination ved ikke at kunne få ansættelse i bestemte stillinger. Hvis man konverterer til kristendommen, straffes det med dødsdom. De kristne oplever at blive isoleret i det offentlige rum. Bygninger bliver nedbrændte, kristne piger bliver kidnappet og solgt som slaver – der bliver kastet syre i deres ansigter, fordi de ikke har tørklæder på.
Selv på de danske asylcentre hersker jungleloven. Asylansøgere på asylcentrene, som har konverteret til kristendommen, kan ikke leve i fred. En mand fra Vejle blev for få måneder siden stukket ned. De kristne asylansøgere bliver udsat for chikane, trusler og fysiske overgreb af andre flygtninge.
Hvorfor gør politikerne ikke noget – hvorfor råber medierne ikke vagt i gevær, når muslimers aggression får frit spil?
Forfølgelse af kristne bliver kraftigt nedtonet, og den politiske korrekthed opfatter per definition muslimer som ofre, uanset hvad de foretager sig. Det er og bliver en skændsel.
Hvorfor skal vi tage imod folk, der ikke respekterer reglerne for samvær i det land, der huser dem? De flygtninge, der ødelægger tilværelsen for andre, burde sendes hjem så hurtigt som muligt.