Missionærfamilie til Burundi

Baptistkirken i Danmark udsender Line og Rasmus Hylleberg og deres tre børn til Burundi fra januar 2015.

Line og Rasmus rejste i oktober måned sammen med sekretær for International mission, Morten Kofoed, til Burundi for at blive introduceret til arbejdet og for at mødes med samarbejdspartnerne, de kirkelige organisationer Dutabarane og Baptistkirken i Burundi (UEBB).
Line kommer fra en lederstilling i Høje Tåstrup Kommune og har tidligere været ansat i konsulentbranchen. Rasmus kommer fra en stilling som sekretariatsleder i Brancheforeningen for Privathospitaler og har tidligere været både kontorchef i Skatteministeriet og generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd.
De har begge været engageret i Spejderkorpset og involveret i udviklingsprojekter i Kibera og Rwanda, ligesom Rasmus også har været med i BaptistKirkens udvalg for International mission.
Rasmus var endvidere med til i 1998 at skrive bogen ”Folkemordet i Rwanda – og danske baptisters engagement i landet”. Børnene Emil (10), Anna (8) og Andreas (5) tager med til Burundi. Familien skal bo i Bujumbura de næste to år.
Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling har støttet ansættelserne økonomisk.