He is moving, he is alive…!

Citatet ”He is moving, he is alive” er fra filmen Frankenstein, hvor den gale videnskabsmand vækker kæmpen til live, som han har samlet af dele fra opgravede lig.

Torben Søndergaard
Torben Søndergaard
Men vi ved, at det bare er en film. Men hvad med Barnet, som er født i Betlehem? Hvad med Jesus?
For mange er han også bare en historie. Men jeg vil sige, at ”Jesus is moving, he is alive”. (Han bevæger sig, han er i live…)
Jesus ligger ikke mere i krybben. Han er ikke bare en god historie. Nej, han er i live – og millioner af mennesker har oplevet, hvordan han bevæger sig i deres liv. De har oplevet et fællesskab med ham, som man umuligt kunne opleve med en fiktiv person som Dr. Frankenstein, der kun findes i eventyr.
I Bibelen læser man om 3 ting, der er nødvendige for at bringe Jesus til live. Eller rettere: bringe hans liv ind i dig.

1. Først må du erkende din synd og vende om til Gud, idet du beder Jesus om tilgivelse. Når du gør det, vil du opleve hans liv i dig. Jesus vil tilgive dig, og noget nyt starter inden i dig.
2. Derefter skal det gamle i dig dø. I dåben begraver du det gamle liv, men du opstår også til et helt nyt liv i ham. Dette er meget mere virkeligt end nogen Frankenstein-film.
3. Men han vil mere med dig! Han vil bevæge sig i dig ved Helligånden, som han fylder dig med, så det til sidst strømmer ud af dig. Ja, du kan endda begynde at tale et guddommelig sprog, som Bibelen kalder tungetale.

Når du oplever alt dette, kan vi sige det samme om dig. He is moving, he is alive. Ja, et nyt liv er startet i dig, og du vil da begynde at bevæge dig i Helligåndens kraft, som vi læser om det i Apostelens Gerninger i Bibelen. Prøv selv at læse.
Tro ikke på, at en film som Frankenstein er virkelig. Tro heller ikke på, at historien om Jesus er fantasi. Nej, Jesus blev virkelig født, han døde for dig, blev begravet og opstod igen. Det er netop derfor, at vi i dag 2000 år efter kan opleve, at han er i live og bevæger sig i os ved sin Hellige Ånd.
Det er den bedste julegave, du kan få. Gaven er allerede givet. Det er nu op til dig at pakke den op.