Besøg fra Den Kristne Ambassade

Malcolm Hedding, tidligere administrerende direktør for Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ), holder møderække i to sjællandske og tre jyske byer fra den 4.- 8. februar.

Malcolm Hedding.
Malcolm Hedding.

Malcolm Hedding var administrerende direktør for ICEJ fra år 2000 og indtil han i juli 2011 blev afløst af den nuværende leder, Dr. Jürgen Bühler.
Hedding kommer fra Sydafrika, hvor han fik sin teologiske uddannelse. Han har tilbragt mange år af sit liv i Israel i ICEJs verdensomspændende tjeneste. Malcolm har gennem alle årene rejst rundt for at prædike og undervise i kirker over hele jorden om det bibelske grundlag for den kristne støtte til Israel og det jødiske folk. Møderne med temaet ’Verden og Israel i krise’ bliver holdt i Hillerød og Næstved hhv. den 4. og 5. februar. Herefter går turen til Jylland med møder i Brovst, Aarhus og Vejle.