’Alle Kristen- Demokrater er jøder i dag’

Stig Grenov er formand for Kristendemokraterne.
Stig Grenov er formand for Kristendemokraterne.

– I dag er alle Kristendemokrater jøder, udtalte formand Stig Grenov i forbindelse med terrorangrebet på den jødiske synagoge i Krystalgade, København, hvor en dørvagt blev dræbt.

– Kristendemokraternes tanker går til familien til den unge mand, der søndag nat blev dræbt foran Mosaisk Trossamfunds Synagoge i København. Det er en fej og afstumpet handling, men vi bøjer os ikke for intolerancen og fanatismen. Religion skal frit og åbent være en del af samfundet. Det jødiske samfunds tilstedeværelse skal i al fremtid være en del af det at være dansk. I dag er alle Kristendemokrater jøder uanset herkomst og tro, sagde Grenov. Også KDs internationale sekretær, Michael Jensen, udtrykte sin dybe sympati for jøderne i Danmark.
– Forstå mig ret, men blomster, tårer og pæne ord på Facebook er ikke nok for mig. Nu vil jeg tage i kirke og bede for jøderne og Danmark, skrev han på Facebook.