Terrorist blev skudt ned tæt på kristent kulturcenter

Københavns Kristne Kulturcenter på Nørrebro var nærmeste nabo til de voldsomme begivenhder, som udspandt sig lørdag, hvor en terrorist skød og dræbte og sårede flere personer.

– What a Day! skriver pastor Jarle Tangstad på sin Facebook. Efter at terroristen havde angrebet kulturcentret Krudttønden og dræbt en person og derefter fortsatte med at angribe den jødiske synagoge, blev han til sidst skudt ned af politiet i en gade tæt på det kristne kulturcenter. Søndagsgudstjenesten blev også påvirket ved, at området var afspærret. Men det lykkedes dog at gennemføre gudstjenesten, hvor der blev bedt for hele situationen, også for jøderne og muslimerne i området. Trods alt er man lettet over, at det ikke var kirken, der var målet for terroren, som det har været tilfældet i udlandet.