Asylcenter indvier aktivitetsrum sammen med Nexø Frikirke

I december holdt Nexø Frikirke julemusical for asylbørn på Bornholm. Nu får børnene del i overskuddet.
I december holdt Nexø Frikirke julemusical for asylbørn på Bornholm. Nu får børnene del i overskuddet.

Asylcenteret i Rønne, kendt lokalt under navnet “Slottet”, indviede deres nye aktivitetsrum mandag d. 9. februar sammen med bl.a. repræsentanter fra Nexø Frikirke.

Lokale frivillige har, sammen med frivilligheds-koordinatoren, klargjort og indrettet et lokale til formålet. – Ved Nexø Frikirkes julefest valgte vi, at overskuddet skulle gå til asylbørnene på Bornholm, og vi har købt en Nintendo Wii for pengene. Sammen med Røde Kors er vi nemlig blevet enige om, at børnene vil have stor glæde af et aktivitetsrum på centeret, hvor de kan hygge sig og styrke fællesskabet, siger Nexø Frikirkes præst, Hasse Falk Jakobsen.