‘Det internationale samfund bør erklære krig mod islamisk terrorisme’

Israels udenrigsminister Avigdor Lieberman har efter det dødelige terroristangreb i København fremsat en udtalelse hvori det bl. a hedder:
– Kæden af terrroristbegivenheder i København – ved synagogen og ved en konference for beskyttelse af udtryksfrihed – viser, hvad vi har sagt i årevis at Israel og jøderne absorberer denne terror som den første, fordi det ligger i frontlinjen mod terroren, som føres mod Vesten og hele den frie verden.

Videre hedder det i udtalelsen:
– Det internationale samfund bør ikke slå sig til tåls med erklæringer og demonstrationer mod terror, men bør føre total krig og bør tage afstand fra de politisk korrekte regler og slå ind på en total krig mod islamisk terrorisme og dennes rod.

Ifølge Lieberman vil udenrigsministeriet fortsat have nær forbindelse med den israelske ambassade i Danmark og nøje følge begivenhederne.