Spørg Gud, inden du tager en beslutning

Gud ønsker at være en del af vores hverdag. Han ønsker at være med i vores beslutninger, når det kommer til, hvem vi skal giftes med, hvor vi skal bo, bilen vi skal købe, jobbet vi skal have osv.

Jeg kan sige, at vi som familie har haft Gud med i alle de beslutninger, vi har taget de senere år. Altså lige på nær én, hvilket vi virkelig brændte vores hænder på. Men vi lærte også af det, og siden dengang har vi suverænt oplevet, hvordan Gud kan lede og tale til os – når vi tager tiden og virkelig søger hans råd. Her er lige et frisk vidnesbyrd. Vi har igennem længere tid bedt om mere plads til alle de folk, der kommer, og et nærmere hjem til nogle af vore medarbejdere, som nu bor 8 km herfra.

Forleden var jeg så ude at gå en bønnetur, og følte mig ledt til at se på et hus 80 meter herfra. Huset er opdelt i 3 lejligheder og ville derfor være helt perfekt. Dog havde jeg ingen penge til at købe huset, men oplevede alligevel, at jeg skulle gå derhen. Ja måske kunne vi leje det af ham, der ejede det. Jeg faldt da i snak med naboen til huset, der fortalte, at ham der ejede huset er bror til dem, der tidligere ejede hotellet, vi nu bor på. Wow. Dette kom meget bag på mig. Jeg ringede da til dem, og rigtig nok: Det var hendes bror. Hun begyndte da med det samme at fortælle, at hendes bror var klar til at gå flere hundredetusinde ned i pris, da han gerne ville flytte, også selvom han allerede i forvejen var gået 200.000 ned i pris. ”Wow tænkte jeg. Tak for de kostbare oplysninger”. Jeg kontaktede da Peter Rasmussen, som ejer Jesus Hotellet, og delte dette med ham. Han var meget begejstret, og vi så da huset. Nu har han så købt det til en rigtig god pris, og vi overtager det til 1. marts.

Det er så vildt det hele, og der er så mange detaljerr i dette, som bare viser, at Gud endnu engang er med i dette. Da vi så huset, så var der fx små skilte på væggene, hvor der stod, at afrejse skulle ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Skilte magen til de skilte, som var på Hotellet, da vi overtog det. Det viser sig nemlig, at dette hus, som Gud ledte mig til, havde været brugt sammen med Hotellet, som vi nu har. Når Hotellet var fyldt op, boede gæsterne derovre. Noget ingen af os kendte til, men Gud vidste det, og derfor ledte han os til netop dette hus. Så lad os søge Gud og invitere ham ind i vores hverdag. Tag ikke disse store beslutninger uden at søge ham først. Han ønsker nemlig at være en del af vores hverdag og alt, hvad vi gør.