50.000 til møder med dansk taler

s15_Halvtreds tusinde mennesker deltog sidste aften på kampagnenPå grund af miraklerne voksede antallet af deltagere fra 2-3.000 de første aftner til 50.000 den sidste aften, da Per Hyldgaard talte i Etiopien. 

netop hjemkommet fra endnu en stor kampagne. Denne gang i byen Boore i Etiopien, hvor 50.000 mennesker den sidste aften var med til mødet.

Første aften kom der mellem 2-3.000 mennesker til kampagnen, men på grund af de mange mirakler, der skete, voksede folkemængden betydeligt hver aften, så det skønnes, at 50.000 deltog i mødet sidste aften.
Hver aften forkyndte Per Hyldgaard et enkelt, men kraftfuldt budskab om Jesus Kristus som frelser. Og Per Hyldgaard, som er grundlægger og leder af Gospel Outreach, er ovenud tilfreds med hele kampagnen, som rent praktisk blev organiseret af en lokal missionsorganisation ved navn Joshua Campaign.

Frelse er vigtigst
For Per Hyldgaard er det frelsesbudskabet, der er det centrale i enhver kampagne, han afholder. Det er budskabet, han forkynder aften efter aften i alle sine kampagner. Flere tusinde gav da også respons på indbydelsen til at gå frem for at overgive deres liv til Jesus og modtage frelse. Små bøger blev delt ud til de nyomvendte. Bøgerne beskriver lidt mere detaljeret, hvad den beslutning, de netop havde taget, betyder i det daglige liv. De, der ville, blev skrevet op, så de lokale menigheder kan følge op.

Første mirakel
Mange, mange stærke mirakler fandt sted hver dag. Det første vidnesbyrd den første aften kom fra en tydeligvis meget berørt mor med sit 19 måneder gamle barn.
Barnet havde aldrig kunnet stå, gå eller endog kravle. Men moderen fortalte, at under forbønnen for syge kom Guds kraftige berøring over barnet, og da pigen blev sat ned på jorden, kunne hun både stå og gå sine første skridt!

Vidnesbyrd fra helbredte
Mange vidnede om at svulster, knuder, cyster og struma forsvandt. Nogle havde lidt i mange år af disse sygdomme. Flere med forskellige lammelser kom og vidnede og viste på platformen, hvordan de nu kunne bevæge arme, hænder og ben igen.

Mange var døve
Mange døve kom til at høre. For eksempel havde en pige været totalt døv i syv år, men nu kunne hun med lethed høre, hvad Per Hyldgaard hviskede.
En far bragte sin 14-årige datter for at vidne om, hvordan hun havde været døv på begge ører i 12 år, men nu efter forbøn kunne hun høre.
En dreng på ti år var født stum og døv. Han havde end ikke kunnet sige en lyd fra sin fødsel. Men efter forbøn fredag aften kunne han både høre og gentage, hvad Per Hyldgaard sagde.
Gud havde gjort et mirakel.

Seminar
Om formiddagene var der undervisning. Her underviste svenske Per Akvist (fra Joshua Campaign) samt Dan Ahlmann, Esbjerg, og Tim Phillips, USA, som begge er med i medarbejderstaben hos Gospel Outreach.
De sidste dage kom der så mange mennesker til seminarerne, at de måtte holdes udendørs på kampagnepladsen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Etiopien nævnt i Bibelen
Landet er en af de få nationer, som Bibelen omtaler – nogle gange er det beskrevet som Nubien.
Blandt andet er Etiopien i Esajas Bog kapitel 18 beskrevet: Her står bla., at landet skal gå igennem svære tider, inden det til sidst skal bringe gaver til Hærskarers Herre. Disse gaver kunne meget vel være menneskesjæle, mener Per Hyldgaard.

Stor vækkelse efter
kommunismens fald
I halvfjerdserne var der i Etiopien stor forventning til en vækkelse, men i stedet brød kommunismen igennem og tog magten i nationen i 1974. Det medførte store forfølgelser af de kristne.
Men med kommunismens fald i 1992 sprang kirkelivet igen frem i landet. Etiopien har siden kommunismens fald oplevet en vækkelse i de evangeliske kirker, så procentdelen af evangeliske kristne i landet er vokset fra 2% til 20%, ifølge regeringens egne beregninger.
– Der sker altså en betydelig vækst hvert år, akkurat som der står beskrevet i Salme 68;32, at ”Nubien (Etiopien) skal løfte sine hænder til Gud”, og den engelske New King James oversættelse er endnu mere beskrivende, idet den ligefrem oversætter det med, at ”Etiopien skal i hast strække sine hænder til Gud”, fortæller Per Hyldgaard.
– Dette er, hvad der netop finder sted i disse år. Tusindvis af mennesker kommer til tro i Etiopien, og det til trods for, at der i de omkringliggende lande er store problemer med islamisering.

Udfordringen er partner
Udfordringen er partner med Gospel Outreach om disse store kampagner rundt om i verden.
Der er planlagt nye kampagner i Bangladesh den 10.-13. juni, Brasilien d. 9.-11. juni, Papua Ny Guinea d. 23.-26. september, Thailand d. 30. oktober-1. nov. og Togo d. 18.-21. november.
Du kan som læser støtte arbejdet på mindst tre måder:
Gennem din trofaste forbøn.
Ved at tage med som medhjælper på et GO-team for egen regning.
Ved at give en gave til GO på konto: 9046 – 457-34-58449. (Husk navn og cpr-nr., hvis du ønsker fradrag.)
Hvis du specielt ønsker at støtte det radioarbejde, Udfordringen også er engageret i (se side 14), så mærk din indbetaling med ”radio”.


Artiklen fortsætter efter annoncen: