Eksempler på Guds indgreb

Eksempler fra Ethiopen på mirakler efter forbøn i Jesu navn.
Denne etiopiske pige havde i 12 år været døv på begge ører, men efter kristen forbøn kan hun nu høre igen, hvilket hun demonstrerer overfor Per Hyldgaard på platformen.
Denne etiopiske pige havde i 12 år været døv på begge ører, men efter kristen forbøn kan hun nu høre igen, hvilket hun demonstrerer overfor Per Hyldgaard på platformen.
En glad og bevæget mor fortæller, hvordan hendes lille 19-måneder gamle pige har taget sit første skridt. Før kunne pigen hverken stå, gå eller endog kravle. Men  da moderen satte hende ned efter forbønnen var der sket noget.
En glad og bevæget mor fortæller, hvordan hendes lille 19-måneder gamle pige har taget sit første skridt. Før kunne pigen hverken stå, gå eller endog kravle. Men da moderen satte hende ned efter forbønnen var der sket noget.