ISIS terrorist tog imod Jesus og forkaster nu islam

Den katolske præst Hermann Groschlin fortæller den sårede ISIS-terrorists historie.
Den katolske præst Hermann Groschlin fortæller den sårede ISIS-terrorists historie.

Jihadisten havde en nærdødsoplevelse af helvede, da han blev fundet af missionærer ved Aleppo.

En hårdt såret ISIS-jihadist lå som død ved Syriens øst-grænse, og kristne missionærer ville begrave ham. Men så kom han til bevidsthed og fortalte dem om sin nærdødsoplevelse af helvede. Den 32-årige kriger er nu konverteret til kristendommen, skriver the Aleppo Herald ifølge World New Daily Report.

Oplevede ofrenes smerter

Jihadisten havde overlevet en konfrontation mellem ISIS og de syriske styrker. Men han havde fået adskillige skudsår og lå som død, da missionærer fra Saint Dominican Catholic Presbytery of Ayyash fandt ham og besluttede at give ham en kristen begravelse. De bar ham derfor 26 kilometer til gravpladsen, men undervejs kom manden mirakuløst til live. Præst Hermann Groschlin beskriver, hvad der skete: – Han fortalte mig, at han altid havde lært, at når man dør som martyr, vil porten til Jannah eller Himlen åbne sig for én.

Men da han begyndte at stige op mod det himmelske lys, var der nogle Jinn’er, som han kalder dem, nogle dæmoner, som viste sig og førte ham ned i helvedes sø med ild og svovl. Der måtte han gennemleve al den smerte, han havde påført andre, og alle de dødsfald, han var skyld i gennem hele sit liv. Han måtte endda opleve halshugningen af sine ofre, som om han så det hele med deres egne øjne. Det var billeder, som ville forfølge ham resten af livet, fortalte jihadisten.

s.11 muslim-hospitalizedGud talte

På dette tidspunkt havde Gud så talt til ham og sagt, at han havde svigtet totalt som menneske. Han ville derfor blive forbudt adgang til Himlen, hvis han valgte at dø. Men hvis han derimod valgte at leve videre, ville han få en ny chance for at angre sine synder og vandre på Guds vej, forklarede præsten. Den 32-årige hævder, at han vendte tilbage til livet få minutter senere.

Han er nu konverteret til kristendommen og har forkastet islam. Den tidligere islamists skudsår er helet på meget kort tid. Han har foreløbig valgt at leve sammen med de katolske præster, som reddede ham i ørkenen. Han håber, at hans oplevelse vil hjælpe andre ISIS-kæmpere til at ændre adfærd og vende om til den ene og sande Gud, fortæller pastor Groschlin.