Saudi-Arabien enig med Netanyahu

Faisal J. Abbas opfordrede i den saudi-arabisk ejede nyhedskanal Al Ararabya USAs præsident til at lytte til Israels advarsler imod Iran atomvåben-mareridt.
Faisal J. Abbas opfordrede i den saudi-arabisk ejede nyhedskanal Al Ararabya USAs præsident til at lytte til Israels advarsler imod Iran atomvåben-mareridt.

Mens vestlige aviser, medier og politikere har taget afstand fra Netanyahus tale i USAs Kongres, fremhæver Israels traditionelle fjende, Saudi Arabien, talen positivt.

Netanyahu advarede præsident Obama imod at indgå en aftale med Iran om dets atomvåben. Israel frygter, at disse våben vil blive brugt imod Israel. Og i den saudi-arabisk ejede nyhedskanal Al Ararabya opfordrede Faisal J. Abbas USAs præsident til at lytte til Netanyahu.

– Det er meget sjældent for en fornuftig person at være enig med noget som helst af det, Israels statsminister Benjamin Netanjahu siger eller gør, udtalte Faisal J. Abbas, før han tilføjede: ”Men man må indrømme, at Bibi havde helt ret – i alt han sagde om Iran. Det som virkelig er absurd er, at selvom dette fører israelere og arabere sammen (fordi det er en trussel mod dem alle), er den eneste, som ikke vil forstå faren, præsident Obama.”