Måske lidt for velpoleret

Kunstner: Ginny Owends   -  Titel: I know a secret   -  Genre: Pop  -  Forhandler: www.itunes.dk  -  Pris: 94,00 kr.
Kunstner: Ginny Owends – Titel: I know a secret – Genre: Pop – Forhandler: www.itunes.dk – Pris: 94,00 kr.

Ginny Owens fylder 40 år i næste måned og har mere end 15 års erfaring som kunstner. ”I know a secret” er hendes seneste udspil. Det er Ginny Owens’ niende udgivelse. Allerede i 2006 udgav hun sin første greatest hits-plade.

Albummet ”I know a secret” er fyldt med vellydende popsange, som lyder genkendelige uden at gøre det store indtryk. Ginny Owens er erfaren som sangerinde, hun lyder bedst i de stille, de eftertænksomme og de indholdsmættede sange. Hun har noget på hjerte. Hun sætter i ”I know a secret” ord på sit liv og sin længsel: At kende Gud dybere og at leve for ham, som har givet hende alt. Hun udfordrer sig selv og sine tilhørere til at træde ud af komfortzonen og begive sig ud på det dybe vand og stifte bekendtskab med Guds dybe kærlighed. Albummet indeholder også nogle dejlige rim. I sangen ”Made for more” lyder en del af omkvædet: You were made for more than breathing […] you were made to walk in freedom.

”I know a secret” lyder meget pænt og velpoleret, og Ginny Owens synger dejligt, men det bliver til tider lidt kedeligt. Selvom der er fin variation i arrangementerne og instrumenteringen ender albummet alligevel med at fremstå ganske ensformigt. Det er synd, fordi Ginny Owens har klare og dybe tekster, hvor hun både er åben om sin egne oplevelser og formår at inspirere andre til at se det store i Guds kærlighed. Men det er pakket så pænt ind, at det rent musikalsk ender med at blive uinteressant. Paradoksalt nok ender albummets mest pæne sang med at være den bedste. ”I am yours” er enkel, smuk og fin og uprætentiøs.

Anmeldt af Torben Schmidt